JMS Techniek steekt teams Hurry-Up in het nieuw

ZWARTEMEER/EMMEN

JMS Techniek en handbalvereniging Hurry-Up hebben een driejarige sponsorovereenkomst gesloten. Het bedrijf uit Emmen is de komende drie seizoenen de nieuwe kledingsponsor en zal prijken op de shirts van alle teams van de vereniging.

De broers Marcel en Jeroen Schepers van JMS Techniek, die vijf jaar hoofdsponsor van de club waren, blijven op deze manier verbonden aan de club uit Zwartemeer. “De jeugd heeft de toekomst en we willen het graag mogelijk maken om straks wederom een lichting Zwartemeerders in de eerste team te zien schitteren. Er is enorm veel potentieel bij zowel de jongens als de meisjes en dat willen we graag ondersteunen”, zegt Marcel Schepers.

Naast de complete jeugdafdeling zal de naam van het Emmer bedrijf ook op de borst staan van alle damesteams, het derde herenteam en de recreantenteams.

De vereniging heeft met JD Techniek eerder al een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Hierdoor draagt de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer de komende twee seizoenen de naam JD Techniek Hurry-Up.