Tien genomineerden voor Drentse Onderneming van het Jaar

NIEUW-AMSTERDAM/EMMEN

De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft de namen bekend gemaakt van de tien ondernemingen die genomineerd zijn voor de editie van 2018.

Op basis van diverse criteria zijn 78 inzendingen teruggebracht tot tien deelnemers. De genomineerden zijn: De Bonte Wever (Assen), Dijk Natural Collections (Coevorden), Kumoweld (Assen), NewComm IT (Assen), New Nexus (Tynaarlo), Proxcys BV (Nieuw-Amsterdam), Ultraware (Assen), VascoGames (Emmen), VDH Products BV (Roden) en Vepa Project Furniture (Hoogeveen).

De komende tijd moeten de genomineerden zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst op donderdag 4 oktober. Die avond selecteert de jury drie finalisten. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdagavond 15 november tijdens de feestelijke finale in het Atlas Theater in Emmen.