Erik van Klinken neemt lied op voor FC Emmen

EMMEN

Erik van Klinken duikt maandag de studio van Ger Oerlemans in om een speciaal lied op te nemen voor zijn club FC Emmen. Tony Anderson heeft een tekst geschreven over de enige profclub in Drenthe. “Het gaat natuurlijk over onze helden die in de kleuren rood en wit een fantastische prestatie hebben geleverd met de promotie naar de Eredivisie”, zegt Van Klinken.

De zanger uit Emmen is al vanaf het begin dat FC Emmen betaald voetbal speelt erg betrokken bij de club. Van Klinken hielp 33 jaar geleden sponsoren te vinden om de financiële gaten te dichten. Tot op de dag van vandaag draagt hij FC Emmen een warm hart toe en is regelmatig langs de lijn te vinden.

“Tijdens de open dag van FC Emmen op zondag 15 juli presenteer ik het lied aan het publiek. Als alles volgens plan verloopt is de single aanstaande woensdag gereed. We hebben rond de lancering daarvan een aantal leuke ideeën bedacht. Daarover volgt in de loop van volgende week meer informatie”, weet de volkszanger.