Aftrap laatste bouwfase Raadhuisplein

EMMEN

Op het Raadhuisplein in Emmen is donderdagmiddag tijdens een feestelijke bijeenkomst het startsein gegeven van de bouw van het Raadhuisplein Project.

Dat gebeurde door Pieter Alkema, de halfbroer van projectontwikkelaar Peter van Dijk die namens Van Dijk Projects tekende voor dit ambitieuze project. Op de bouwplaats haalde hij met een graafmachine de eerste schep zand uit de grond. Daarvoor hadden de wethouders Jisse Otter en René van der Weide het bouwbord op het Raadhuisplein onthuld.

Na jaren van voorbereiding en realisatie van onder meer het nieuwe centrumplein, Wildlands en het Atlas Theater, gaat Emmen nu de laatste fase van dit ambitieuze project afronden. Er komt een grandcafé, een sushirestaurant en de ondergrondse parkeergarage wordt uitgebreid. Ook gaat de Rabobank zich in het pand vestigen en komt er een stadshotel.