Gasttraining beeball in Rensenpark

EMMEN

De Bedrocks Beeballers geven zondagmorgen 8 juli van 10.00 tot 11.00 uur een gasttraining in het Emmer Rensenpark.

Het complete team - met spelertjes in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar en hun trainers - is aanwezig in Emmen centrum voor een training, die wordt afgesloten met een echte wedstrijd beeball. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar die kennis willen maken met het spel mogen aansluiten bij de training. Materiaal is voorhanden om te rennen, gooien, vangen en slaan.

Beeball wordt gespeeld met drie honken of vier honken en de bal wordt geslagen vanaf een paaltje of deze wordt toegeworpen door de trainer. Beeball heeft sterk vereenvoudigde regels en het spelplezier staat voorop.

Bedrocks heeft ondertussen alweer zeven jaar een team dat beeball speelt. Thuisbasis is de Meerdijk. De Bedrocks Beeballers trainen elke zondagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur op de eigen Meerdijk.