Wildlands Foto van de Week - 27

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Thea de Lange uit Zuidwolde. Zij fotografeerde deze breedvoorhoofdkrokodil, die in het park tussen de vlinders leeft.

Een prachtige foto, oordeelt de jury. De weerspiegeling in het water spreekt natuurlijk direct aan, maar ook de kleuren komen goed naar voren. Hoe langer je naar de foto kijkt, hoe meer je ziet. Dat het reptiel strak de lens in kijkt maakt de foto heel sterk!

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.