Thijn Smilde maakt mooiste cupcake

EMMEN

Tijdens het Kinder Kook Festival konden kinderen aanschuiven bij de clowns Sunny en Coosje voor een wedstrijd cupcakes maken. Thijn Smilde won de wedstrijd en kreeg vorige week zijn cadeaus.

De achtjarige Thijn uit Emmen maakte net als 180 andere kinderen op creatieve wijze een cupcake. Allerlei kleuren, spikkels en vormen waren te bewonderen. De cupcakes werden op de foto gezet door de genoemde clowns. De jury bestond uit vestigingsdirecteur Eric Blauwe van de Sligro in Emmen en Daniëlle Idema en Elze Alberts van de organisatie van het Kinder Kook Festival.

Bij de Sligro werd Thijn op feestelijke wijze ontvangen door de jury en de clowns. Na het uitdelen van de presentjes werd een glaasje gedronken en geproost met Thijn en zijn moeder, zusje en broertje.