Lois Klein eerste in Dronten

KLAZIENAVEEN/NOORD-SLEEN

De dames junioren van judovereniging Vos Klazienaveen hebben het seizoen uitstekend afgesloten. Het laatste toernooi in Dronten leverde goud op voor Lois Klein uit Noord-Sleen in de lichtste klasse en voor Annabel Weber in de klasse tot 52 kilo.

Lois was weer goed bezig en won haar wedstrijden met overtuiging. Alleen de Duitse Nele Wagner van Judo Verband Berlin kon het tot een golden score brengen. Klein werd uiteindelijk winnaar en won dus het goud.

Annabel Weber was ook in goede vorm. Zij won in de finalepoule van Berber Ludema uit Bergum en Christine Regel uit Berlijn. Floor Maats wist in deze klasse goed mee te komen. In deze voor haar zwaardere klasse kon zij echter niet de finalepoule bereiken.

De dames junioren kunnen terugblikken op een goed seizoen, waar een nationale titel, twee keer een tweede plaats én derde plaatsen werden behaald op nationaal niveau. Ook het aantal gewonnen toernooien was bijzonder groot.