Full Colour Festival aanstaande

EMMEN

‘Opnieuw ontdekken’ is het thema dit jaar van het Full Colour Festival, dat aanstaand weekend plaatsvindt. Het wordt 25e keer dat het culturenfeest wordt georganiseerd.

De podia staan net als vorig jaar op het Raadhuisplein, maar ook bij de koepel op het Marktplein zijn culturele uitspattingen te vinden. Hier zijn bijvoorbeeld Isa Zwart, winnares van het Drèents Liedtiesfestival en de Schaopendansers oet Sleen te bewonderen. Verder zijn er Chinese leeuwen, een zangeres met Spaanse roots en bijvoorbeeld ook de Molukse band Massada te zien.

Het evenement vindt zondag 8 juli van 11.00 tot en met 18.00 uur plaats. De muziek begint rond het middaguur, de markt opent een uur eerder, waar ook Amnesty International aanwezig is met een kraam. Oud-burgemeester van Emmen, Cees Bijl, opent het festival rond kwart voor 12. Dit doet hij op het hoofdpodium voor de deuren van het Atlas Theater.

Het complete programma is te vinden op: www.fullcolourfestival.nl