De kop is eraf voor FC Emmen | Fotoserie

EMMEN

FC Emmen staat weer op het veld, want woensdagmorgen is de club met de voorbereiding op het eerste seizoen in de Eredivisie begonnen.

Enkele tientallen fans waren bij de training aanwezig in het eigen stadion De Oude Meerdijk. De spelers werden voor de training door trainer Dick Lukkien welkom geheten. De eerste oefenwedstrijd speelt FC Emmen op vrijdag 6 juli vanaf 19.00 uur in Schoonebeek tegen zondag derdeklasser SVV'04.

Onder de spelers was woensdagmorgen ook Dennis Telgenkamp. Twee dagen voor de eerste training van het nieuwe seizoen heeft FC Emmen overeenstemming bereikt met Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 31-jarige keeper die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij.

De eerste wedstrijd van FC Emmen is zondag 12 augustus op bezoek bij ADO Den Haag en de eerste thuiswedstrijd is een week later tegen AZ uit Alkmaar.