Commerciële Club Emmen viert mijlpaal in Lïmbo

EMMEN

De gezamenlijke afsluiting van het clubseizoen was donderdag voor de leden van de Commerciële Club Emmen (CCE). Het slot was extra uitbundig vanwege het dertigjarig bestaan van de CCE.

De Commerciële Club Emmen bestaat uit ondernemers uit de regio en wil een toegevoegde waarde bieden aan het bedrijfsleven in Emmen en de regio eromheen. Dit doet de vereniging door het aanbieden van bijeenkomsten waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen opdoen en kennis kunnen delen.

De leden werden donderdag samen met hun partners getrakteerd op een jubileumgala bij Restaurant en Club Lïmbo in Emmen. Na een welkomstwoord door preses Sonja van Breen, waarin bijvoorbeeld voorgaande voorzitters en oprichters in het zonnetje werden gezet, volgde het diner. Tussen de gangen door was er een optreden van jong aanstormend talent Melissa Meewisse.

Na het diner verplaatste het gezelschap zich naar boven, waar de band At your Service klaarstond en er verder gefeest werd. Dit sloot mooi aan bij het doel van de avond - zoals Van Breen in haar speech aanhaalde - en dat is ‘gelukkig zijn’. “Hoe mooi is het dat je plezier hebt, leuke dingen doet, gelukkig kunt zijn en dat je dan daarmee eigenlijk ook aan het werk bent en dat het bijdraagt aan jouw succes”, stelt Van Breen.

Meer informatie is te vinden op www.commercieleclubemmen.nl.