Autobedrijf hoofdsponsor Sportspektakel Schoonebeek

SCHOONEBEEK

Autobedrijf Nijberg uit Schoonebeek is de trotse hoofdsponsor van het Sportspektakel Schoonebeek dat op zaterdag 14 juli door de werkgroep Schoonebeek in Actie wordt gehouden.

Het Sportspektakel Schoonebeek is een groots opgezet sport- en muziekevenement met een gevarieerd aanbod. Van 13.00 tot 17.00 uur staan de grote zeskamp, de muzikale jeugd zeskamp en de gezondheidsbeurs op het programma. Het jeugdonderdeel wordt in samenwerking met muziekvereniging De Bazuin georganiseerd.

De gezondheidsbeurs heeft als thema sport, gezondheid en voeding. Meer dan vijftien partijen presenteren zich op deze beurs. Het is niet alleen kijken, maar ook doen en beleven. Voor de allerkleinsten zijn er allerlei leuke randactiviteiten georganiseerd.

Rond de klok van 17.00 uur start het muzikale deel met om 18.00 uur de zogeheten goede doel barbecue voor alle inwoners van Schoonebeek. Door aan de barbecue mee te doen steunen deelnemers de werkgroep Duofietsen Schoonebeek.

Partyband Melrose treedt vanaf 21.00 uur op als slotstuk van de sportieve dag. Alle informatie is te vinden op www.schoonebeekinactie.nl. Inschrijven voor de barbecue kan ook op die website.