Cultuurmarktplaats biedt Emmen soelaas

EMMEN

Nieuwe inwoners van Emmen weten niet altijd waar hun kinderen muziek-, dans-, of theater les kunnen volgen. En daar heeft de culturele stichting De Kunstbeweging wat op gevonden.

Voor eenieder die zich afvraagt wat er in Emmen allemaal te doen is op het gebied van cursussen en lessen staat het overzicht online. Rineke Marwitz, directeur van de stichting vertelt: “Om inwoners wegwijs te maken in de hoeveelheid balletscholen, muziekscholen, zelfstandige muziekdocenten en nog veel meer andere aanbieders van lessen en cursussen op kunstzinnig gebied, biedt de website cultuurmarktplaatsemmen.nl een oplossing.”

Op deze site staan inmiddels 158 aanbieders met een uiteenlopend aanbod. Van muziekscholen tot gitaardocenten, van koren tot toneelgezelschappen, van korte workshops tot langdurige cursussen op kunstzinnig gebied. Ook scholen kunnen hier een kijkje nemen om hun cultuuronderwijs te versterken.

De gemeente Emmen heeft De Kunstbeweging gevraagd de site in de lucht te houden. Een profiel aanmaken is gratis en eenvoudig, belooft de stichting. Aanbieders en verenigingen die ook graag via deze site gevonden willen worden, kunnen gratis een profiel aanmaken op www.cultuurmarktplaatsemmen.nl.