Haringparty voor het goede doel

EMMEN

Om geld in te zamelen voor Wensstichting Drenthe wordt er 29 juni een haringparty georganiseerd bij het golfterrein van Parc Sandur. Ter plekke bereide haring, diverse hapjes, heerlijke wijnen, livemuziek en een illusionist moeten het feest tot een gezellig geheel maken. Voor de stichting wordt een veiling gehouden.

Sinds 2006 vervult de stichting de ‘allerliefste wensen van kinderen’, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het doel is om kinderen weer een dag te laten stralen en ze een herinnering te geven waar ze nog lang op terug kunnen kijken.

Kaarten voor de haringparty zijn voor 40 euro per stuk te koop bij Brasserie by Bart en via secretariaat@zakennetemmen.nl. Het feest begint om 20.00 uur. De mensen zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De haringparty is een samenwerking tussen Brasserie by Bart, Wensstichting Drenthe en netwerkclub ZakenNet.