Promotie voor voetbalscheidsrechters in regio

EMMEN/COEVORDEN

Een aantal leden van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) is komend seizoen actief op een hoger niveau.

De 18-jarige Bart Zinger uit Westerbork en Jens Rutgers (18) uit Coevorden maken komend seizoen de overstap van de jeugd naar de senioren. De 17-jarige Matthijs de Raad uit Coevorden promoveert al in zijn eerste jaar naar de jeugdgroep JD-ZA. De 18-jarige Mika Assen promoveert naar de jeugdgroep JE-ZA. Ook Richard Smit mag zich verheugen over promotie en wel naar groep JC-ZA.

Mooie promoties zijn er ook voor de HZOD–arbiters die actief zijn in het seniorenvoetbal. Pascal Sanders, Jeffrey Lubberts en Daniel Dorgelo promoveren immers van groep G naar groep F. Danny de Haas promoveert naar groep G-ZO en Lennart Fledderus uit Steenwijk promoveert van E-ZO naar D-ZO.

Martijn Tempel uit Emmen promoveert van groep F-ZO naar E-ZO. Henk Scholte Aalbes promoveert van groep H-ZO naar groep G-ZO. Gerard Gerdes promoveert van groep I-ZO naar groep H-ZO.

Scheidsrechters en assistenten kunnen zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen tijdens een spelregelbijeenkomst op maandag 27 augustus vanaf 19.30 uur in het Emmer clubhuis de Meerfluit van HZOD.