Met de hond de oude dierentuin door

EMMEN

Bezoekers van het Rensenpark in Emmen konden zondag met hun trouwe viervoeter deelnemen aan de Doggywalk. Een gezamenlijke, en bovenal gezellige ronde door de oude zoo.

Door het gehele park was een route uitgestippeld, die uiteindelijk eindigde bij een uitdagende behendigheidsbaan. Hier konden de honden verschillende hindernissen uitproberen onder leiding van de Rottweilerwerkgroep Emmen. Ook was er genoeg ruimte voor de honden om elkaar te leren kennen en samen te spelen. En terwijl de honden samen ravotten, was er voor de baasjes koffie, thee en cake. Na afloop was er voor alle honden een cadeautje en iets lekkers.

De Doggywalk werd georganiseerd door Anneloes Alberts. Zelf hondenliefhebber en tevens medewerker van de in het Rensenpark gevestigde sociale onderneming 4 Green Support. „Zowel de honden als de baasjes hebben genoten van de Doggywalk. Ik heb nu al leuke ideeën voor een volgende editie”, blikt Alberts tevreden terug. „Zodra er een datum voor een nieuwe Doggywalk bekend is, wordt deze via onze Facebook-pagina gedeeld.”