Barrel Food Truck Fest is groot openluchtrestaurant | Fotoserie

EMMEN

Het Raadhuisplein in Emmen is nog tot en met zondagavond negen uur omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant tijdens het Barrel Food Truck Fest.

Dit is een evenement waar het de bezoekers volgens de organisatie niet ontbreekt aan streetfood, drankjes, lekkere beats en nog veel meer. Dit jaar is het de vierde keer dat het evenement in Emmen wordt gehouden. Gezien de grote belangstelling hoeft de organisatie zich geen zorgen te maken of volgend jaar in de Vlinderstad het eerste lustrum wordt gevierd.

De meeste foodtrucks in Emmen waren ooit oude barrels, die met een hoop liefde en creativiteit een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. Daarnaast is een barrel een vat, waar bijvoorbeeld wijn in bewaard en vervoerd kan worden.

De bemanning van de foodtrucks serveert dus streetfood. Het eten varieert van burgers tot pulled pork, van kaasfondue, tortilla’s en bitterballen tot crêpes, currywurst en saté. Er wordt ook gezorgd voor muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken, drankjes én een relaxte sfeer.

De foto’s zijn zaterdag gemaakt door Martin Zaagman.