Dorpsactiviteiten Schoonoord tevreden over zomerweekend

SCHOONOORD

Het tweede DAS (Dorps Activiteiten Schoonoord) zomerweekend was op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni. Stichting Dorpsactiviteiten Schoonoord kijkt terug op een geslaagd weekend.

Vrijdagavond vond de zogeheten pitalo reünie plaats. Het Pitaloteam - een begrip in het Reuzendorp Schoonoord - kwam na een aantal jaar weer samen om met vier andere piratenteams de muziek te verzorgen. Tussen de verschillende piratenteams door zorgde het duo Hans en Karel voor livemuziek om de stemming erin te houden.

Zaterdagmiddag vonden de kindermiddag en grote bingo plaats. Voor de jongeren van groep 1 tot en met 4 van de basisschool waren er spelletjes, een stormbaan en een springkussen aanwezig. De groepen 5 tot en met 8 gingen het dorp in op vossenjacht.

De grote afsluiting van het weekend was zaterdagavond. DJ Danny Blom en de band Melrose waren volgens de organisatie van grote klasse en kregen de sfeer er goed in.