Desafio Emmen scoort in Almere

EMMEN

Vijf leden van Desafio Emmen hebben afgelopen weekend hun krachten gemeten op internationaal niveau. Baton twirling is een sport waar gedanst wordt in combinatie met jongleren met een baton. Dit is een ijzeren staaf met rubber knoppen.

Er waren tien landen vertegenwoordigd in Almere, waaronder Japan. Alle leden hebben hun doelen gehaald en zelfs overtroffen. Cyntha ten Barge haalde op het onderdeel twee baton junior een bronzen medaille. Met haar duopartner Janero Luchies behaalde ze op het onderdeel artistic pair ook een bronzen plak.

Elodie Luchies behaalde op het onderdeel twee baton juvenille een zilveren medaille. Janero Luchies maakte het feest compleet met de gouden plak op het onderdeel junior man. Marjola de Jonge en Angela Klaver eindigden in de top zes.