Dag van de Binnenstad in Coevorden

COEVORDEN

Centrummanagement en de gemeente Coevorden houden zaterdag 23 juni samen de Dag van de Binnenstad. Met verschillende activiteiten in het centrum van de Vestingstad krijgen bezoekers onder meer de toekomstplannen van Coevorden te zien.

Tijdens de Dag van de Binnenstad is er muziek, eten en drinken en zijn er verschillende optredens en demonstraties. Bezoekers kunnen er alvast een kijkje nemen in de voortgang van de verschillende projecten en terugkoppeling krijgen op de bijeenkomsten die georganiseerd zijn.

Studenten van het Cibap uit Zwolle, die bezig zijn met een idee voor de gevels aan de Weeshuisweide, geven een presentatie en een aantal partijen tonen hun ideeën voor de binnenstad. Het programma start om 12.00 uur en eindigt rond 18.30 uur.