Alles Kids zorgt voor lachende en blije kinderen | Fotoserie

EMMEN

Alleen maar lachende en blije kinderen zaterdag en zondag in de binnenstad van Emmen tijdens het Alles Kids in Drenthe festival.

Beide dagen werd de Vlinderstad overspoeld met kinderen tijdens de achtste editie van dit gratis toegankelijk kinderfestival. Afgelopen weekend presenteerden zeventig deelnemers zich tijdens dit festival, dat is bedoeld voor kinderen van twee tot vijftien jaar.

Nieuw dit jaar was het Mediaplein: daar bouwde het Atlas Theater een minitheater. Daarnaast waren de bioscoop Kinepolis en streekomroep ZO!34 er te vinden. De jonge bezoekers konden een kijkje nemen bij een live radio- en televisie-uitzending en dansen en zingen bij het ZO!34-podium. Daar waren optredens van Mylene & Rosanne, 4Life, Jeronimo, Alessandro, Sem & Anne, Lindsey Keuris en Fource.

De sportievelingen konden peddel surfen en bubbel voetballen. De politie en brandweer waren ook weer van de partij, kinderen konden op de foto met Kabouter Plop of shinen als Frozen-prinses. Daarnaast kon er geknutseld worden en op het waterrijke Raadhuisplein waren bootjes om in te varen.

De foto’s zijn gemaakt door Martin Zaagman.