Bløf overtuigt op Rumah Live | Fotoserie

NIEUW-SCHOONEBEEK

Rumah Live was zaterdagavond een succes op sportpark De Gruinte in Nieuw-Schoonebeek met muziek van The Wetnecks, High Voltage en Bløf. De juiste ingrediënten voor een fraai evenement.

De band The Wetnecks begon met bekende songs in een redneck jasje. De bandleden werden voorgesteld als ‘broers’ van dezelfde moeder, maar met verschillende vaders uit de buurt van Alabama in de Verenigde Staten. Met een flinke dosis humor brachten ze hun versies van de bekende liedjes, waarbij zelfs werd gebeatboxt en onverstaanbaar gerapt. Enkele mensen in het publiek verwonderden zich dan ook over het feit dat de bandleden Nederlanders zijn.

Rond half elf betrad hoofdact Bløf het podium. Alle bekende hits passeerden de revue, zoals Aan de kust, Holiday in Spain en als afsluiter de meest recente hit Zoutelande. De Zeeuwse band overtuigde het publiek live net zo goed te zijn als in de studio met de authentieke sound.

Hekkensluiter van het evenement was High Voltage. Een AC/DC-tribute band die niet alleen de songs vertolkte, maar de gehele act was gebaseerd op AC/DC. Vooral de zanger en lead-gitarist zaten volledig in hun rol en ‘Angus Young’ stuiterde dan ook over het podium in zijn bekende schooloutfit.

De foto’s in Nieuw-Schoonebeek zijn gemaakt door Bernard Peters uit Weiteveen.