Informatieavond theater tussenjaar bij Loods13

EMMEN

De examens zijn achter de rug. Loods13 feliciteert alle geslaagden en biedt de ex-scholieren die nu in een zwart gat dreigen te vallen meteen een alternatief.

Voor iedereen die nog niet weet wat hij volgend schooljaar wil doen en/of een toekomst in het theater wil onderzoeken, organiseert de theaterschool op maandag 18 juni een informatieavond over het theater tussenjaar ‘Ik kan het maken’.

Het tussenjaar van Loods13 is een onderzoek naar performen, regisseren, spelen en filmen. De leerlingen van het tussenjaar gaan een jaar lang drie dagen per week aan het werk en maken verschillende voorstellingen en een documentaire.

Het theater tussenjaar is voor iedereen in de leeftijd van 17 tot 27 jaar. Ervaring in het maken van theater is een pré, maar geen must.

De docenten Rosa da Silva (performance), Anneminke Meijer (spel), Hans Dirven (film) en Eva Wortmann (regie) zijn maandagavond 18 juni aanwezig. Inloop tussen 19.00 en 20.30 uur bij Loods13 aan de Flintstraat 29 in Emmen.