Wildlands Foto van de Week - 24

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Sanne van der Velde. Zij fotografeerde dit prairiehondje dat alert reageerde op de fotograaf.

Door het gekozen perspectief wordt de ‘wijdse omgeving’ sterk benadrukt. Het gele zand, het houtwerk en de verdwaalde tak roepen het gevoel van de Amerikaanse prairie op. Door de focus alleen op het kleine diertje te houden, springt deze er mooi uit.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.