Bedrocks puntloos terug naar Emmen

EMMEN

Het eerste herenteam van de Emmer Bedrocks speelde zondag een uitwedstrijd in Huizen tegen De Zuidvogels. Bedrocks is nog puntloos en dat blijft vooralsnog het geval, want de gastheren wonnen afgetekend met 14-1. De Zuidvogels staat tweede op de ranglijst en de Emmenaren blijven laatste.

Scott Schulting was startend pitcher en deed dit uitstekend, maar het werd al snel duidelijk dat de tegenstanders veel ervaring hebben. Inning voor inning liepen ze een paar puntjes uit. De mannen uit Emmen maakten hier en daar een paar kleine foutjes, daar waar de tegenstander erg solide stond te spelen.

Hoewel het een groot verlies is geworden, was het tot de vijfde inning nog enigszins spannend met een 6-1 tussenstand. De vijfde inning kregen de slagmensen van De Zuidvogels vat op de pitchende Max Kamp, die de vierde en zesde inning wél sterk stond te gooien. Beste slagmannen aan de kant van de Emmenaren waren Kevin Vording, Marijn Krol en Michel Kraayeveld.

“We wachten op het moment dat alles samenvalt en Bedrocks de eerste winst pakt”, zegt coach Gerhard van den Hoek.