Kapper Nieuw-Weerdinge leukste van de gemeente

NIEUW-WEERDINGE

Haarstudio Klarianke uit Nieuw-Weerdinge is de leukste kapperszaak van de gemeente Emmen. Dat blijkt uit de verkiezing van de Leukste Kapsalon van Nederland.

 

Na een stemronde bleek de kapperszaak ‘leukste van de gemeente Emmen’. Op de awarduitreiking hoorde eigenaresse Klarianke de Haan dat haar zaak als tweede eindige van de leukste kapperszaken van Drenthe. Haar zaak dong niet daardoor niet meer mee voor De Leukste van Nederland. De Haan: "Vooral het waarderingscijfer spreekt me heel erg aan. Blij dat de mensen ons zo hoog waarderen."

 

De kapperszaak viert de komende weken deze waardering met haar klanten. Er wacht voor iedere klant een leuke attentie en iets lekkers bij de koffie. In de gemeente Emmen zijn zo’n 170 kapperszaken gevestigd.