Audities bij Loods13 voor kerstvoorstelling

EMMEN

Scrooge, A Christmas Carol in het Rensenpark. Loods13 speelt vanaf 22 december in haar gloednieuwe theater de kerstvoorstelling Scrooge met toneelspelers uit Drenthe. De voorstelling wordt in totaal acht keer gespeeld. De audities zijn op 23 en 24 juni bij Loods13.

In december start Loods13 een nieuwe traditie: vanaf dan wordt er ieder jaar met toneelspelers een kerstvoorstelling gemaakt. De spelers worden bij het maken van deze voorstelling geregisseerd en begeleid door professionele theatermakers.

Theaterervaring is meegenomen, maar geen vereiste om je op te geven voor de audities. Iedereen die mee wil spelen, kan zich voor 20 juni opgeven voor de audities aan de Flintstraat 29 - het huidige theater van Loods13 - in Emmen. Opgeven kan via www.loods13.nl/scrooge.

De repetities voor Scrooge beginnen in september op de nieuwe locatie. Er zijn twee repetitieavonden per week: maandag en donderdag, maar repeteren hoeft niet altijd twee keer per week.