Einde verhaal voor MuSlie in Sleen

SLEEN/ERM

Het muziekproject MuSlie in Sleen stopt. Het bestuur heeft besloten een punt achter het muziekproject te zetten omdat er steeds meer muzikanten afhaakten en niet iedereen meer even gemotiveerd was.

MuSlie begon in 2014 met een popgala in een volle feesttent, waaraan maar liefst 35 muzikanten uit Sleen meewerkten. In 2015 volgde de unplugged versie in Theater De Deel. In 2016 organiseerde MuSlie in samenwerking met Theater De Deel de MuSlie Midzomernacht en in 2017 was MuSlie de slotact op de presentatieavond van het Zuidenveld Festival in het brinkdorp. Voor een nieuw te starten project in 2018 meldden zich onlangs slechts veertien muzikanten. Te weinig om nog te kunnen spreken van een muziekproject, vindt het bestuur.

MuSlie stopt overigens niet geruisloos. Wat begon met muziek eindigt ook met muziek. Op zaterdag 30 juni neemt MuSlie feestelijk afscheid met bier, wijn en bitterballen in de vorm van een MuSlie-session in Café De Holtenploeg in Erm. Het muziekfestijn begint om 21.00 uur en de entree is gratis.