Speeddaten voor ouderen in Rensenpark

EMMEN

Treant Zorggroep houdt - in samenwerking met woonwijkcentrum Holdert in Emmen - op donderdag 14 juni vanaf 13.30 uur speeddaten voor senioren. De ontmoetingsdag voor senioren is in het Engels theehuis Twessers in het Rensenpark.

Leuke dingen kunnen doen, gezelligheid en niet eenzaam zijn. Steeds meer 65-plussers zijn op zoek naar nieuwe vriendschappen en/of relaties. De organisatie van het speeddaten wil de senioren daarbij graag helpen. Op basis van vooraf aangegeven interesses krijgen de senioren de mogelijkheid om andere bezoekers te ontmoeten. Samen in een sfeervolle omgeving. De stellen krijgen ruim tien minuten om elkaar te leren kennen. In het laatste half uur is het mogelijk om nogmaals contact te leggen met diegene waarmee het klikt.

Senioren kunnen zich aanmelden tot en met 12 juni bij de receptie van Holdert aan de Hondsrugweg 101 in Emmen. Deelname kost 7,50 euro.