Win vrijkaarten voor Rumah Live festival

NIEUW-SCHOONEBEEK

Het traditionele Rumah Live festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 16 juni. De organisatie wist de Zeeuwse popgroep Bløf te strikken. Het muziekfestival begint om 20.00 uur op sportpark De Gruinte in Nieuw-Schoonebeek.

Ook de AC/DC Tribute High Voltage staat op het podium in het grensdorp. Die Belgische band bestaat alweer sinds 1992. De muziekfans in Nieuw-Schoonebeek krijgen ook de band The Wetnecks te zien op 16 juni.

Jeugd onder de 18 jaar betaalt 22,50 euro voor een kaartje. Andere bezoekers betalen 27,50 euro. Kaarten bestellen kan via www.eventics.nl/event/rumah-live-2018. Meer informatie over Rumah Live staat op www.rumahlive.nl.

Vrijkaarten

Lezers van de ZuidOosthoeker maken kans op een setje van twee vrijkaarten voor Rumah Live. Stuur om kans te maken uiterlijk maandag 11 juni een mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van de organisatie via een e-mail.