Vier op een rij voor Tobias Haccou

EMMEN/VALTHE

Tijdens het nationaal kampioenschap kleiduiven schieten van zondag bij het Schietsportcentrum in Emmen is Tobias Haccou uit Valthe voor de vierde keer op rij winnaar geworden bij de junioren in de olympische discipline skeet. Een mooie prestatie van dit sporttalent uit Drenthe.

Op het Schietsportcentrum in Emmen streden zondag zowel volwassenen, veteranen als junioren voor de Nederlandse titel. Het was een prachtige dag, waarbij er in een goede sfeer serieus en zeer gefocust geschoten werd.

De viervoudig Nederlands kampioen bij de junioren Tobias Haccou reist de hele wereld af voor zijn schietsport. Hij was dit jaar al in Australië en in Wenen voor een world cup en grand prix. In augustus hoopt hij een goede prestatie neer te zetten bij het EK in Wenen. Hij traint bijna dagelijks om zijn niveau te verbeteren. Dit doet de inwoner van Valthe onder de bezielende leiding van bondscoach Nella Heemskerk.