Zo zien de nieuwe infobordjes in Wildlands eruit

EMMEN

Wildlands is dinsdagavond begonnen met het plaatsen van de nieuwe informatieborden. Op deze borden staan dierinformatie en informatie over de gebieden en verhaallijnen.

Parkdirecteur Frankwin van Beers verrichtte een openingswoord met daarin uitleg over de nieuwe vorm van informatievoorziening - die namelijk niet altijd in de vorm van een informatiebord is. De tropische kassen van het park waren vanavond als eerste aan de beurt. De nieuwe bebording vervangt de simplistische borden die Wildlands exact een jaar geleden plaatste.

De informatievoorziening in Jungola - zoals de wereld met de olifanten en de tropische kassen heet - is te vinden in de vorm van bijvoorbeeld een logboek van het figuratieve karakter Jungle Jim. In zijn boek staan plaatjes van en info over vlinders, gifkikkers, schildpadden en andere diersoorten die in het park te vinden zijn.

De komende weken zijn ook de savannewereld en de wereld met de ijsberen aan de beurt. Wildlands houdt de volgers via Facebook op de hoogte over de ontwikkelingen.