Dit zijn de finalisten van Miss Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Bij het Esdal College Klazienaveen was vrijdagavond de casting van de Miss Klazienaveen verkiezing 2018. Uit de dertig geselecteerde missen die uitgenodigd waren voor de casting, zijn door een jury zestien finalisten gekozen.

De finalisten zijn: Anouk Spang, Claudia de Vries, Demi Meek, Demi Lambers, Dorien Hoogland, Inge Bloemberg, Jeanine van Bekkum, Kim Noorman, Louise Oost, Manuela Hebels, Michelle Kooiker, Miriam Gossen, Mirron Schimmel, Nicole Eikens, Samantha van der Sluis en Suzanne Albers. De zestien dames gaan op zaterdag 23 juni strijden om de titel Miss Klazienaveen 2018.

De meiden kregen tijdens de castingavond catwalktraining van Benthe Walda en leerden hier gelijk de eerste tips en trucs. Een voor een kwamen de jongedames daarna bij de jury voor een interview. Hierbij moesten de meiden zich voorstellen en enkele vragen beantwoorden.

De jury bestond uit Joyce Capellen (Ultimate Beauty of the World 2017), Zoë Hartman (Miss Klazienaveen 2017) en ondernemer Jordy Fidder. Shirley Klei heeft een kleine fotoshoot gehouden met de meiden tijdens de castingavond.

De komende weken krijgen de zestien missen catwalktraining en presentatietraining van Joyce Capellen. Ook doen zij aan teambuilding, krijgen ze een fotoshoot aangeboden in de Middle Age Garden in Barger-Compascuum en daarnaast wordt een openingsdans ingestudeerd bij de plaatselijke gymvereniging in Klazienaveen.