Sfeervol Giganten Gala in Erica | Fotoserie

ERICA

Gigant FM kijkt tevreden terug op de elfde editie van het Giganten Gala. Het ware familiefeest was afgelopen weekend op Erica.

DJ Michelangelo - de artiestennaam van Michel Lubbers - vermaakte de fans zaterdagavond in de feesttent aan de Veenschapswijk met muziek uit de jaren tachtig en negentig. Zondag was het de beurt aan artiesten als Henk Wijngaard, Corry Konings, Aukje Fijn, Evert Wolters en voormalig zanger van de New Four Henny Weijmans. De feestact Snollebollekes en de CCR Revival Band waren ook te gast in Erica.

Over de vloer

Het Giganten Gala kreeg in het verleden al heel wat bekende Nederlandse artiesten over de vloer. Wat te denken van Jannes, Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling en Frans Bauer? Ook regionale artiesten zoals Monique Heegen, Bouke, John Stevens, Jan Warringa en Lucas & Gea kwamen in het verleden langs op het Giganten Gala.

De foto’s zijn zondag gemaakt door Mariëlle Hensums.