Popkoor Emmen presenteert project My Generation

EMMEN

Popkoor Emmen treedt dinsdagavond 5 juni op in Café Groothuis. Samen met slagwerkers van De Drumstudio en enkele gastmuzikanten laten zij horen waar ze de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

Judith Siebring van Popkoor Emmen vertelt: “In dit bijzondere project hebben onze dirigente Laura van Kessel en Peter Deiman van De Drumstudio nieuwe arrangementen geschreven voor een scala aan nummers uit de diverse periodes. Omdat de leden van ons Popkoor tussen de 29 en 61 jaar oud zijn, en dus uit verschillende generaties komen, omvat het repertoire nummers uit verschillende decennia. Het was een uitdagend en inspirerend project waarin we met veel plezier hebben samengewerkt en waarbij we ons als koor verder hebben kunnen ontwikkelen. En natuurlijk hebben we vooral veel muzikaal plezier, want daar gaat het ons vooral om!”

De muziek die de muzikanten ten gehore brengen varieert van I'll be there for you (bekend van de hitserie Friends) tot Kensington (Sorry), van Armin van Buuren (Sunny Days) tot Michael Jackson, en van een Retro-medley tot Beyoncé. “We gaan er een leuk feestje van maken in Groothuis en hopen op veel publiek”, aldus Siebring.

Het optreden is gratis te bezoeken en begint om 19.30 uur.