Wildlands Foto van de Week - 22

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is deze keer gemaakt door Simone Scholtens. Zij fotografeerde de zesduizend kilo zware olifantenbul die van een verkoelende douche genoot.

De compositie is erg goed uitgevoerd en de zichtbare details zijn fantastisch. Met de focus op de olifanten - en dus ‘achter’ het water, zie je zelfs hoe de modder van zijn rug afdruipt. Dat de slagtanden en zeker de top van de slurf zichtbaar zijn is bonus.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.