Vlaggenschip Bedrocks onderuit tegen Giants

EMMEN

Het eerste herenteam van Bedrocks ontving zondagmiddag op de Meerdijk de op papier gelijkwaardige tegenstander Giants uit het Overijsselse Hengelo.

De Tukkers begonnen goed aan slag en wisten in de eerste inning meteen een punt te scoren. In de gelijkmakende slagbeurt begonnen de Bedrocks nog voortvarender en scoorden drie punten, waardoor de stand na de eerste inning 3-1 was voor de Bedrocks.

In de derde inning draaide de slagploeg van Giants goed warm en deze wist vijf punten te scoren, waardoor het totaal voor de ploeg uit Hengelo op zes kwam. De Bedrocks hadden daar geen antwoord op en de stand kwam daardoor op 3-6 aan het einde van de derde inning.

De inningen daarna hielden de ploegen elkaar in evenwicht en wisten telkens in elke inning enige punten bij elkaar te sprokkelen. Hierdoor kwam de stand in de zevende inning op 11-12 in het voordeel van de Giants te staan. In de loop van de achtste inning brak het onweer los waardoor de wedstrijd gestaakt moest worden.

De stand van de laatste volledige inning is dan geldig en daarmee is de eindstand op 11-12 gekomen in het voordeel van Giants en dus sneu verlies voor de Emmenaren. Met elk drie honkslagen waren Kevin Vording en Marijn Krol de beste slagmannen van Bedrocks.