Succesvol derde Kinder Kook Festival | Fotoserie

EMMEN

Het was volgens Elze Alberts en Danielle Idema van de organisatie duidelijk te merken dat het Kinder Kook Festival al bekend is bij veel mensen, want het was zondag gezellig druk op het Emmer Raadhuisplein.

“De enthousiaste en betrokken deelnemers, de sfeervolle aankleding, het mooie weer en het water op het plein zorgden voor de ideale ingrediënten”, vertellen Alberts en Idema. Er zijn al veel deelnemers die vanaf de eerste editie meedoen aan het feel good festival, maar ook nieuwe restaurants aan het Raadhuisplein meldden zich enthousiast aan als deelnemer, waaronder Het Vishuys en Limbo.

Er waren veel verschillende lekkere dingen te maken zoals zelf brood bakken, je eigen smoothie blenden op een fiets, popcorn maken in een echte bioscoop en een heuse cupcake wedstrijd. “Het was een mooie dag met overal blije kinderen en volop gezelligheid in de ouderopvang.”

De foto’s zijn gemaakt door Paul Barelds uit Emmen.