Nieuw centrum Erica knallend geopend

ERICA

Met een knal van jewelste werd de opening van het nieuwe centrum officieel ingeluid. Wethouder René van der Weide mocht het kanon afsteken.

De wethouder gaf in zijn toespraak aan dat de centrumvernieuwing van Erica echt nodig was. Hij prees bovendien de inwoners die zich gezamenlijk hebben ingezet om het plan te verwezenlijken. Benny Kolker, hij is voorzitter van de Dorpsraad, vroeg nog een applaus voor de ‘uitstekende uitvoering van de werkzaamheden waar omwonenden en de middenstand bijna geen last hadden’.

Na het praatje volgde het kanonsschot van Van der Weide en waren het centrum en de doorgaande weg - de Havenstraat - geopend. Het verkeer kreeg weer doorgang en de aanwezigen werden rondgeleid om de vernieuwing van het centrum te bekijken. Piratenkoor ’t Zwarte Gat verzorgde de muzikale begeleiding.