Buitenfair in Valthe

VALTHE

De zogeheten boeren, burgers en buitenfair In ‘t Gras in Valthe wordt dit jaar gehouden op zondag 27 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Ruim honderd kramen staan opgesteld tussen de oude boerderijen in Valthe.

Bezoekers kunnen onder meer antiek, curiosa, keramiek, sieraden, kunst, beelden, handgeweven kleding, schilderijen en tuincreaties verwachten. Ook aardbeien en paling worden verkocht in Valthe.

De muziek wordt verzorgd door onder anderen Marko Warta, Wim Jan Eikens, een zingende cowboy op paard én Ben de Banjoman. Ook is er een sneltekenaar aanwezig. Kinderen kunnen gratis pottenbakken of grabbelen in de grabbelton.

Entree kost 2,50 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar hoeft geen entree worden betaald. De organisatie is in handen van Stichting In ’t Gras Valthe.