Jetta Klijnsma opent Drentse Seniorendag

SCHOONOORD

De kogel is door de kerk, want de organisatie heeft besloten dit jaar opnieuw een Drentse Seniorendag te organiseren in Schoonoord. Alle Drentse senioren kunnen woensdag 5 september naar de feesttent op het terrein van Openluchtmuseum Ellert en Brammert in het Reuzendorp.

De organisatie is druk bezig met het invullen van het programma, maar zeker is al wel dat de commissaris van de Koning - dat is Jetta Klijnsma - het festijn rond de klok van 10.30 uur opent. Lucas en Gea treden 5 september op in de feesttent. Rond het middaguur wordt een lunch geserveerd. Deelname kost 27,50 euro. Voor dat geld hebben senioren toegang tot het terrein en alle optredens. De entreeprijs is inclusief lunch en consumpties.

Binnenkort kunnen senioren via de website www.drentseseniorendag.nl of per mail - info@mobivit.nl of info@egbertjancatering.nl - kaarten reserveren voor het evenement. Aanmelden kan ook in een winkel van Mobivit. Het bedrijf is te vinden in Schoonoord, Assen en Hoogeveen. Aanmelden kan daarnaast bij de balie van Egbert Jan Maaltijdservice in Beilen.

Er is ruimte voor zevenhonderd senioren in de feesttent. Meer informatie: bezoek de website www.drentseseniorendag.nl of bel 0591-381651 dan wel 0593-543959.