Vera Hubers en Jeanine Lanting stagiairs van het jaar

EMMEN

De Schoonebeekse Vera Hubers en Jeanine Lanting uit Emmen hebben vandaag de titel Stagiair van het jaar 2018 gekregen. Eens per jaar is het de Dag van de Stagiair.

Vera en Jeanine lopen samen stage bij Stichting De Trans in Emmen. Op de vraag waarom ze gewonnen hebben antwoorden ze: “Wij hebben tijdens onze stageperiode een compleet nieuw activiteitenprogramma bedacht en opgezet. We dragen op deze manier bij aan het vergroten van de leefwereld van onze cliënten en daar zijn we trots op!”

De Dag van de Stagiair is een initiatief van StudentenBureau met als doel om stagiairs minstens één dag per jaar in het zonnetje te zetten. De Trans is een zorginstelling die begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of een vorm van autisme.