Hurry-Up haalt Spaanse opbouwer

ZWARTEMEER

Opbouwer Javier Bebeta Navarro gaat volgend seizoen de selectie van Hurry-Up versterken. De 28-jarige Spanjaard komt over van Horneo Sporting Alicante.

Navarro staat te boek als een ervaren en technische speler, die op meerdere posities uit de voeten kan. De Spanjaard was actief in de nationale jeugdselecties en heeft op hoog niveau gespeeld in Noorwegen en Spanje.

Begin mei was Navarro in Zwartemeer voor een trainingsstage. Hier liet hij een uitstekende indruk achter, wat resulteerde in een éénjarige verbintenis. De club kan een optie lichten voor een tweede seizoen.

Navarro sluit halverwege juli aan bij de selectie van het nieuwe trainersduo Remer en Kremer. Hurry-Up start op 15 september de BENE-League met een thuiswedstrijd tegen HC Visé BM.