Boeken, kunst en cultuur in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Naast de boekenmarkt wordt op zaterdag 12 mei ook de kunst- en cultuurmarkt georganiseerd door Artistiek Klazienaveen. In het centrum van Klazienaveen is deze dag te zien en te horen wat het dorp allemaal in huis heeft op gebied van kunst, cultuur, muziek, sport en hobby.

Tal van optredens staan gepland zoals van mannenkoor De Roeglanders, Dansgroep De Molen, Hosentragers, toneelvereniging Kruudmoes en William Hummel Talentbox en Beatbox. Ook de gymnastiekvereniging uit Klazienaveen is aanwezig met een show van de street -en jazzdance groepen.

Verder is Fotogroep Klazienaveen present. Net als de Amateur Kunstenaars Emmen (AKE) en een aantal schilders. Ook Historisch Klazienaveen ontbreekt niet. Om 11.00 uur wordt het startsein gegeven voor de artistieke markt. Meer informatie staat op de Facebookpagina van Artistiek Klazienaveen.