Rackem Open start inschrijving

KLAZIENAVEEN

De inschrijving voor het officiële KNLTB Rackem Open tennistoernooi dat jaarlijks door tennisclub Rackem uit Klazienaveen wordt georganiseerd, is geopend.

Vorig jaar trok de achtste editie van het toernooi ruim 130 deelnemers. Dit jaar vindt het toernooi plaats van vrijdag 15 juni tot en met 24 juni op het tennispark van Rackem aan de Planeet in Klazienaveen.

Deelnemers kunnen zich tot en met maandag 11 juli inschrijven via www.toernooi.nl voor de onderdelen heren-dubbel (HD), heren-enkel (HE), dames-dubbel (DD), dames-enkel (DE) en gemengd-dubbel (GD) in de categorieën 4 tot en met 8 (allen 17+).

Ook dit jaar maken de deelnemers van dit toernooi kans op de Zuidoosthoek Cub, een initiatief van TC Bargeres, LTV Vesna, CTC Coevorden en Rackem. Op de toernooien Rackem Open, CT City Ineriors Open, Automobielhuys Misker Vesna Open en het Bij Maarten Open kan men punten verzamelen voor deze Cup.

Vorig jaar wist Saskia Berendsen (LTV Vesna) de meeste punten bij de dames te halen en werd de eerste plaats bij de heren gedeeld door Rogier Beekman (CTC) en Marcel Bakker (LTV Vesna).