Presentatie Sportzorg voor Jeugd in Emmer Sligro

EMMEN

In de Emmer Sligro wordt op dinsdagavond 15 mei vanaf 19.00 uur Sportzorg voor Jeugd gepresenteerd. Dat is een samenwerkingsproject om sportclubs in de regio beter in te lichten en voor te bereiden op het voorkomen van blessures bij jonge sporters.

“Sportzorg voor Jeugd is er om ouders, trainers, coaches en sportclubs te helpen om hun leden en eigen vereniging zo gezond mogelijk te houden. Op fysiek en sociaal niveau”, zegt Sabine de Jonge namens Lampe Therapie uit Emmen. Volgens haar worden er in de toekomst workshops, kennissessies en lezingen aangeboden.

Tijdens de kick-off in de Sligro wordt uitgelegd wat volgens de organisatie de voordelen zijn van Sportzorg voor Jeugd. Er zijn professionals aanwezig om vragen te beantwoorden. Alle sportverenigingen en trainers in de gemeente Emmen kunnen zich aansluiten bij het initiatief.