Honderden dansers naar Move It

EMMEN

Bijna achthonderd dansers schitteren op zaterdag 12 mei in de Emmer sporthal Angelslo tijdens de vijfde editie van de dansshow Move It. Dertien dansscholen en verenigingen uit de regio maken hun opwachting in de wijk Angelslo.

De show bestaat uit een middag- en avondprogramma. Het middagprogramma begint om 14.00 uur en het avondprogramma om 20.00 uur.

Move It is een spektakel voor jong en oud en is bedoeld om alle dansers een kans te bieden om eens echt op te treden voor publiek, met een mooi decor, lampen en harde muziek. Het is dus geen wedstrijd: er is geen jury en er zijn alleen maar winnaars. Belangrijkste is om elkaar te inspireren, te enthousiasmeren en om er samen een mooie dag van te maken.

Dansshow Move It wordt georganiseerd door Marloes Kamphuis (dansstudio MK Beats uit Klijndijk) en Judith Veenstra, Helga Veenstra en Romina Caria (dansstudio In2Dance uit Coevorden). “We zijn trots en vinden het geweldig om dit evenement voor de vijfde keer te organiseren. Elke keer is het weer één groot feest. De sfeer is gemoedelijk en we genieten van elkaars optredens”, zegt Kamphuis.

Ook voor de dansers zelf is voor spektakel gezorgd, want er worden twee gastoptredens met verschillende stijlen gedemonstreerd. Kamphuis: “Ook promoten wij dit jaar het Jeugd sport- en cultuurfonds, omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen in beweging komen en deel kunnen nemen aan sport en cultuur. Op welke manier dan ook. Nog een reden om Move It dit jaar niet te missen!”

Dit jaar maakt de organisatie dus opnieuw gebruik van sporthal Angelslo in Emmen. “Lekker dichtbij zodat opa, oma, buurvrouw en buurman ook kunnen genieten van de optredens.” Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via de link www.ticketkantoor.nl/shop/moveit2018 of kijk op de website www.moveitevents.nl voor de link naar de kaartverkoop.

Kaarten kunnen alleen online worden gekocht. Aan de deur is geen kaartverkoop.