Kinepolis start voorverkoop Star Wars Story

EMMEN

May the fourth be with you! Vannacht, op 4 mei is Kinepolis gestart met de voorverkoop van SOLO : A Star Wars Story. Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een 'galaxy far, far away'. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee Chewbacca, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden.

In SOLO is te zien hoe na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld Han Solo bevriend raakt met zijn co-piloot Chewbacca. Hij ontmoet onder andere de beruchte gokker Lando Calrissian en samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga.

Win een Star Wars-prijzenpakket

In een groot aantal Kinepolis-bioscopen vind je een heuse replica van de Milennium Falcon. Neem plaats naast Han Solo en deel je foto op instagram met #solobijkinepolis om kans te maken op een STAR WARS-prijzenpakket. Deelnemen kan t/m 1 juli 2018.