Drukke heropening Aldi door wethouder Zwiers

COEVORDEN

De eerste klanten stonden donderdagmorgen al vroeg verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de Aldi-vestiging aan het EDS-plein in Coevorden. “Verbazend druk is het al vanochtend. De winkel is erg mooi geworden. Goede sfeer en overzichtelijk. Het personeel kan trots zijn”, aldus wethouder Jan Zwiers vanochtend.

Filiaalleider Johan Bosma opende samen met de wethouder de winkel. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar blij met de vernieuwde opzet van de winkel. Vooral de presentatie van de vers artikelen werd door de klanten geprezen.

Binnen korte tijd krasten 400 klanten een prijs weg van een LED monitor, een backlight TV tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze prijs werd gewonnen door mevrouw H. Wolters uit Coevorden.De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, verse klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.

Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.