De Korenhof viert 25-jarig bestaan met reünie

AALDEN

Op 13 mei bestaat woonwijkcentrum De Korenhof in Aalden, een van de locaties van Treant Zorggroep, 25 jaar. En dat wordt gevierd!

Op maandag 14 mei is iedereen die de afgelopen 25 jaar bij De Korenhof betrokken is geweest, van harte welkom voor de reünie. Tijdens de reünie kunnen medewerkers, oud-medewerkers, vrijwilligers en oud-vrijwilligers samen herinneringen ophalen over het werken in De Korenhof, toen en nu.

De reünie begint om 14.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. Aanmelden voor de reünie kan tot 6 mei via korenhof.dagopvang@treant.nl of 06 52 54 36 41. De reünie vindt vanzelfsprekend plaats in woonwijkcentrum De Korenhof aan de Korenhof 1 in Aalden.

Het 25-jarig jubileum van De Korenhof wordt ook gevierd met een feestweek voor bewoners van 14 tot en met 18 mei.